24 лютого 2023 16:09

Пікфорд прокоментував продовження контракту з "Евертоном"

Голкіпер "Евертона" Джордан Пікфорд висловився про подовження контракту з клубом. Нова угода розрахована до кінця червня 2027 року.


"Для мене величезна честь підписати цей новий контракт у такому особливому клубі. Підтримка, яку я отримував від усіх у клубі відтоді, як приєднався до нього в 22 роки, була дуже важлива для моєї сім'ї і для мене самого. Я щасливий тут, як і моя сім'я. Нам подобається бути частиною "Евертона".

"Евертон" - величезний клуб. Останні кілька сезонів були не такими, як ми хотіли, але тепер у нас є тренер, який, я вірю, вкаже нам правильний напрямок і підніме нас у таблиці. Безумовно, моя мета - домогтися успіху в цьому клубі. Вболівальники, персонал і мої товариші по команді були чудові зі мною відтоді, як я приєднався, і я хочу бути чудовим для них.

Цей контракт дасть мені змогу провести в "Евертоні" понад 10 років, і я хочу залишити тут спадщину, щоб зрівнятися з такими гравцями, як Невілл Саутхолл, і стати одним із найкращих воротарів, які коли-небудь грали за "Евертон", - цитує Пікфорда офіційний сайт "Евертона".