24 лютого 2023 15:14

Юрій ВЕРНИДУБ: "Ми хочемо бути вільною країною, вільним народом. Перемога недалеко – ми переможемо у цій війні!"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб поділився думками про рік після початку війни росії проти України.


«Тренувати команду, яка грала в груповому етапі Ліги чемпіонів, а потім таке сталось в країні і їдеш на фронт - це дуже складно. Я ніколи не був професійним військовим, я професійний тренер. Не знаю, що мною рухало, але я завжди думав, що повинен допомогти. Повинен зробити це.


Дуже тяжко, коли побратими гинуть або отримують важкі поранення. Це не описати. Це реальність українців, які борються за своє майбутнє, щоб ми могли жити так, як хочемо. Робити усе, що хочемо і жодним чином не знаходитись під кимось. Ми хочемо бути вільною країною, вільним народом. Перемога недалеко - ми переможемо у цій війні!


Дякую нашій країні, нашим людям, нашим захисникам за те, що футболісти можуть грати та робити те, що люблять. Велика повага хлопцям із ЗСУ. Ми - сильний народ. Гра у футбол підтримує та допомагає нашим людям.

Хотів би подякувати багатьом європейським країнам, США, Британії за допомогу, яку вони надають нашим хлопцям, ЗСУ. Ця допомога дуже потрібна, щоб ми могли захищати нашу країну та вигнати з неї ворога», - сказав Вернидуб.