21 лютого 2023 17:33
2

Їздив домовлятися особисто Сабо. Джерело розповіло, як "Динамо" намагалося підписати легенду МЮ

Фото - ua.depositphotos.com


Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів історію про те, як легендарний захисник «Манчестер Юнайтед» Неманья Відіч свого часу міг перейти в «Динамо».


– Йожеф Сабо спростовує всі чутки про Кака,але дуже добре пам’ятає свою подорож у Белград. Це було у 2004-му, Сабо особисто полетів у столицю Сербії, щоб домовитися з «Црвеною Звездою» щодо дуже результативного центрального захисника Неманьї Відіча.


Сабо розповідає, що він дуже тепло поспілкувався зі своїм стародавнім другом, форвардом збірної Югославії 60-х Драгоном Джаїчем, але коли справа дійшла до ціни – він почув 7 мільйонів доларів. Як то кажуть, дружба дружбою, але фантики окремо...

Ну ви хоч після гугл-перекладача текст читайте перед публікацією. Стародавній друг
Наскільки я памятаю, Відіч в тому році практично проходив медкомісію в Шахтарі, де був остаточно забракований в звязку з серйозною травмою, якщо не підводить память, хребта, чи ускладнена міжхребцева грижа, яку не рекомендували оперувати, щось таке. Питання навіть стояло завершення його карєри. Після того як його забракував ШД, його підібрав Спартак, довго возив по якихось лікарях та шаманах, але якось вони його поставили на ноги. Тому для мене і ця історія про 7 млн від Сабо виглядає кумедно.