20 лютого 2023 20:27

Віктор ВАЦКО: "Не розумію, як відсторонення Павелка зараз вплине на роботу УАФ, якщо кажуть, що без його рішення навіть вода у туалетах Будинку футболу не змивається"

Журналіст Віктор Вацко висловився з приводу усунення Андрія Павелка з посади президента УАФ.


- Легендарний Печерський суд усунув Андрій Павелко з посади президента УАФ на місяць. Так, піде апеляція та її розгляд. Але не будемо наївними. Хтось вірить, що суд скасує своє рішення після цієї апеляції? Наскільки я розумію, причина усунення Павелка у тому, що його підозрюють у кримінальній справі про завод із виробництва штучного газону, але таких де, як пишуть ЗМІ, дев'ять.


Якщо зараз пройде така комбінація, то за логікою речей виходить, що Павелко у кожній справі можна усувати на місяць чи навіть більше. Мені це дуже цікаво. Але я не розумію, як це усунення зараз вплине на роботу УАФ. Тим більше, що сам легендарний Facebook Протасова заявив, що Павелко не отримує зарплати в УАФ. Менш легендарні люди стверджують, що без нього в УАФ не приймається жодне серйозне рішення. Жартують навіть, що без рішення Павелка вода в туалетах Будинку футболу не змивається. І я не розумію, як зараз розвиватиметься ситуація з головним тренером збірної.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"