16 лютого 2023 21:37

У "Барселони" можуть виникнути проблеми через трансфер Маркоса Алонсо

Клуб Сегунди Б "Юніон Адарве" вимагає 103 тисячі євро як платіж солідарності – після переходу Маркоса Алонсо з "Челсі" до "Барселони" минулого літнього трансферного вікна у якості вільного агента, повідомляє football-espana.net.


Хоча 32-річний іспанець, який може зіграти не тільки на фланзі, а й у центрі оборони, поповнив каталонців на безоплатній основі, "Юніон Адарве" стверджує, що має у своєму розпорядженні докази, які свідчать, що перехід Алонсо став частиною 12-мільйонної угоди з переїзду П'єра-Емеріка Обамеянга у зворотному напрямку, інформує Mundo Deportivo.


Таким чином, "Юніон Адарве" намагається претендувати на компенсацію, а в разі невиплати цієї суми, планує заявити про трансферне шахрайство не тільки до Ла Ліги, а й дійти до ФІФА. Утім, за даними AS, "Барселоні" не надто переймається цим питанням, стверджуючи, що це не позначиться на їхньому "фінансовому фейр-плей" та зарплатному ліміті в Ла Лізі, оскільки Алонсо значно знизив свою зарплатню, щоб підписати з "Барселоною" річний контракт. Однак "блаугранас" непокоїть, що ситуація з Маркосом може стати драйвером для майбутніх конфліктів із Ла Лігою, бос якої Хав'єр Тебас дещо недружелюбно налаштований щодо клубу (зокрема, для реєстрації Гаві як гравця основного складу довелося вдатися до судового позову).