16 лютого 2023 16:29

Єгор НАЗАРИНА: "Мрію, щоб на "Донбас Арені" пролунав гімн України"

Центральний півзахисник Єгор Назарина приєднався до "Шахтаря" на початку сезону, та встиг зіграти за "гірників" 9 матчів в УПЛ. 25-річний футболіст провів свій перший повноцінний збір разом з командою Йовічевича та потрапив в заявку команди на матчі плей-офф Ліги Європи.


В інтерв’ю YouTube каналу Parimatch Ukraine футболіст розповів про те, як на нього особисто вплинула війна.


Війна вплинула не лише на мене, але й на весь світ, і багато чого змінила. Я ментально став сильнішим, і зараз, як ніколи гордий бути українцем. Чи можуть спортсмени виїжджати за кордон? Я багато думав на цю тему. Але ми ідемо виключно по роботі, ми граємо, прославляємо Україну на міжнародній арені, і завжди повертаємося до рідної країни.


Я завжди підтримую донатами волонтерські збори. Моя дружина часто допомагає притулкам для тварин. Ми не раз допомагали біженцям речами, та чим могли. Я вважаю, що це дуже важливо. Якою буде Україна після перемоги? Я вважаю, що Україна – це вже бренд у світі. І зараз бути українцем – це вели гордість. Я сподіваюся, що скоро ми переможемо, і Україна зацвіте новими барвами, і стане однією з найміцніших країн як в Європі, так і в світі.


Моя мрія, та, думаю, мрія кожного вболівальника "Шахтаря", щоб ми зіграли на "Донбас Арені", і щоб там пролунав гімн України. Я сподіваюся, це скоро станеться.