14 лютого 2023 11:07

Мисак офіційно перейшов до "Алашкерта": український голкіпер розповів про фінансові умови у вірменському клубі

Український воротар Роман Мисак, останнім українським клубом якого була чернігівська Десна, перейшов до вірменського Алашкерта та прокоментував свій трансфер.


Роман Мисак офіційно був представлений футболістом вірменського Алашкерта. Український голкіпер прокоментував свій трансфер в інтерв'ю сайту "Український футбол".


«Мене запросили на перегляд до Туреччини, де відбуваються збори Алашкерта. Я приїхав, потренувався три дні, зіграв один тайм у контрольному матчі з Нефтчі, після чого мені одразу запропонували контракт до кінця поточного сезону.


Термін дії правочину може бути продовжений при виконанні певних завдань. Я дав згоду, тому що команда амбітна та ставить серйозні завдання», – сказав Мисак.


Мисак також розповів про фінансові умови в Алашкерті та порівняв їх із зарплатами в українських клубах.


«Зарплати тут невеликі, але все залежить від виконання завдань. Порівнювати з умовами в українських клубах мені зараз важко. Я виїхав із України ще задовго до війни.


Спілкувався з хлопцями, які продовжують грати в Україні цього сезону – вони говорили, що рівень зарплат трохи впав. Але найголовніше, що в нашій країні взагалі існує футбол у такий тяжкий час», – зазначив Мисак.


31-річний Мисак є вихованцем львівських Карпат. Роман має також досвід виступів за такі команди:


Рух (Львів);


Десна (Чернігів);

Кримтеплиця (Молодіжне);

Намдінь (В'єтнам).

Алашкерт провів 20 матчів, набрав 34 очки і посідає четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату Вірменії з відставанням від лідера Урарту в 13 залікових пунктів.

Алашкерт ставав чемпіоном Вірменії у сезоні 2020/2021 та вигравав бронзові медалі національної першості минулого року.


Фото: "Алашкерт"