13 лютого 2023 12:35

Вболівай за наших! Зустрічай футбольну євровесну на Volia TV!

Футбольна весна на Volia TV розпочинається поверненням топових європейських змагань – Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги Конференцій. Відразу дві українські команди, Шахтар і Дніпро-1, продовжать свою боротьбу у весняній частині єврокубкових змагань. «Гірняки» прийматимуть французький «Ренн», а дніпряни поміряються силами з кіпрським АЕКом. Також перший тиждень євровесни подарує нам запеклі протистояння ПСЖ і Баварії, Мілану і Тоттенгему, Челсі та Борусії Дортмунд, а також Барселони та Манчестер Юнайтед.


Вболівай за наших на Volia TV, що є одним із двох майданчиків, де можна легально та без реклами подивитись матчі єврокубків УЄФА в Україні. А також дивись найвідоміші футбольні чемпіонати Англії, Іспанії, Німеччини, Франції та чемпіонат України.


«Ми дуже пишаємось тим, що змогли зібрати на своїй платформі весь найкращий футбольний контент. Наші абоненти мають доступ до трансляцій матчів УЄФА, через pop-up канали MEGOGO Футбол . На цих каналах також можна подивитись матчі топових чемпіонатів Іспанії та Франції. Також ми додали до пакетів популярні канали Setanta Sport і Setanta Sport+, завдяки чому наші глядачі отримали доступ до ще більшої кількості прямих трансляцій топових європейських чемпіонатів і чемпіонату України. Тож абонентам Volia тепер доступний чи не найширший спектр футбольного контенту в Україні», - прокоментували старт весняного євросезону в компанії Volia.


Насолодитись згаданими трансляціями можна за допомогою двох популярних тарифів від Volia, що принесуть неймовірну насолоду кожному справжньому футбольному фану.


За 199 грн\міс. ви отримаєте пакет онлайн-ТБ «Спортивний» та можливість переглядати топові футбольні трансляції через онлайн-додаток Volia TV на смартфоні, планшеті, ноутбуці, Smart TV або Android TV. Більше того, ви зможете робити це на трьох екранах одночасно у будь-якому куточку України.


А для ще більшої вигоди є тариф «Світ спорту», який включає швидкісний інтернет до 100 Мб\сек., доступ до всіх перерахованих спортивних трансляцій без перерви на рекламу і понад 100 топових українських телеканалів. І все це за 299 грн\міс. за перші пів року користування.


Тож обирайте один із топових футбольних пакетів, вболівайте за наших та насолоджуйтесь неймовірною грою Мессі, Бензема, Голанда, Мбаппе у новому європейському сезоні разом з Volia!