5 лютого 2023 13:09

"Реал" відмовився брати Канселу, бо вважає, що посилювати правий фланг оборони не потрібно. У Карвахаля та Васкеса вірять

Стало відомо, чому "Реал" відмовився від можливості підписати Жоау Канселу взимку.


Як пише Marca, керівництво мадридського клубу не вважає, що позицію правого захисника необхідно посилювати.


"Реалу" запропонували орендувати Канселу або підписати його влітку, але клуб навіть не став вислуховувати пропозицію. Зазначається, що перехід у «Мадрид» був для Жоау та його агента пріоритетом.


"Реал" вже обговорював плани на літнє трансферне вікно, і посилення правого флангу оборони не входить до списку пріоритетів клубу. «Мадрид» хоче підписати Джуда Беллінгема до центру поля. Позицію лівого захисника клуб уже посилив, домовившись із Франом Гарсією, який зараз грає за «Райо Вальєкано». Також «Реал» планує розлучитися з Маріаном Діасом та Еденом Азаром.

На зустрічах із планування трансферної активності керівники «Мадрида» дійшли висновку про те, що вони впевнені у Дані Карвахалі та Лукасі Васкесі, які зараз закривають позицію правого захисника у команді. "Реал" розраховує, що в майбутньому їх замінить хтось із випускників академії.


Також "Реал" розраховує на Вінісіуса Тобіаса. Клуб має право викупу гравця у «Шахтаря» за 9 млн євро, але «Реал» ще ним не скористався, оскільки має намір знизити ціну. У «Реалі» вважають, що Вінісіус має величезний простір для прогресу.


Крім того, «Мадрид» стежить за розвитком 17-річного Алекса Хіменеса, який уже дебютував за «Кастіллю», та 18-річного гравця «Реала» U19 Давида Хіменеса. Також у «Реалі» розраховують на 15-річного Хесуса Фортеа, який минулого літа перейшов до академії «Реала» з «Атлетіко».


Нагадаємо, в останні дні зимового трансферного вікна Канселу перейшов до «Баварії» з «Манчестер Сіті» на правах оренди з правом викупу за 70 млн євро.