3 лютого 2023 23:35

Санкції на радість: російський коментатор назвав плюси від переходу до Азіатської конфедерації – кумедна заява

Російський футбольний коментатор Геннадій Орлов позитивно оцінює можливий перехід російського футбольного союзу з європейського футболу до азіатського.

Після військового вторгнення росії на територію України представників російського футболу було усунуто від усіх міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА. Щоб якось обійти це, вони хочуть спробувати змінити європейську конфедерацію футболу на азіатську, нібито проти них в Азії немає санкцій.


Геннадій Орлов вважає, що для росії є безліч плюсів від переходу в Азію.


«Якщо УЄФА дозволила б нам зіграти в азіатській Лізі чемпіонів, то, я гадаю, немає сенсу відмовлятися. Це шоу і великий бізнес, і нашим уболівальникам було б цікаво побачити азіатських футболістів.


Три або навіть чотири клуби виступатимуть в Азії на виїзді та вдома. Інтерес до футболу підніметься. Оригінально, особливо, вперше такого ніколи не було. Це бізнес, комерційні справи», – цитує Орлова Радіо Зеніт.


Варто зазначити, що невідомо звідки у коментатора така впевненість, що російські клуби допустять до міжнародних змагань в Азії, оскільки заборонені санкції від ФІФА поширюються на всю земну кулю, в тому числі і на Азію.