26 січня 2023 17:14

Агуеро – Златану: "Може, тобі боляче визнавати, що Мессі – найкращий гравець світу і виграв ЧС. Гравці, які погано поводилися, підняли кубок, а ти хочеш убити себе"

Серхіо Агуеро звернувся до Златана Ібрагімовича після його слів про збірну Аргентини.


Коментуючи підсумки фіналу ЧС-2022, шведський нападник «Мілана» заявив: «Мессі пам'ятатимуть, а тих, хто погано поводився, поважати не можна. Мбаппе виграє ще один ЧС, а вони – ні».

«Мені здається, що ти не правий. Зрештою, це твоя думка. Як і у випадку з Канело, кожен висловив свою думку...


Дуже грубо говорити, що ми більше не виграємо. Я думаю, що замість того, щоб турбуватися про Аргентину, ти міг би потурбуватися про свою країну, своїх гравців, які навіть не брали участі на останньому чемпіонаті світу.


Мессі переміг, можливо, це тебе злить, можливо, тобі боляче визнавати, що Мессі – найкращий гравець у світі і що він виграв чемпіонат світу з Аргентиною. Це футбол. Іноді ви відчуваєте, що він грає добре, іноді погано, іноді грає добре, будучи хуліганом на полі.


Я відчуваю, що ти також мене кинув камінь у мій бік, бо я був там і почуваюся частиною перемоги. Ми чемпіони світу, Златане, а ти хочеш убити себе. Гравці, які погано поводилися, підняли кубок, хех», – сказав колишній нападник збірної Аргентини в ефірі на Twitch.