26 січня 2023 15:11

Ікарді підозрює Ванду у зраді з Бальде. Кейта грав за "Інтер" у сезоні-2018/19

Мауро Ікарді підозрює Ванду Нару у зраді з Кейта Бальде.




Іспанський журналіст Жорді Мартін з посиланням на джерела в оточенні Ікарді повідомляє, що у вівторок Ванда після сварки з Мауро відлетіла до Дубаї, де її зустрів Бальда, який зараз перебуває там на тренувальному зборі зі «Спартаком».


За інформацією журналіста, Ікарді дізнався про зраду щодо операцій з його банківською картою.


Як випливає з останніх публікацій у соціальних мережах, Ванда справді знаходиться в Дубаї.


Сам Ікарді також прокоментував ситуацію у соцмережах. Нападник «Галатасарая», орендований у «ПСЖ», спростував інформацію про сварку з Вандою та звернувся до дружини Бальди Сімоне Гуатьєрі.


«У мене є повідомлення, фотографії та все, що він надсилав до особистих повідомлень, тому що моя власна дружина відправила їх мені – очевидно, я не збираюся їх публікувати.


Увечері я зв'язався з цією дівчиною (йдеться про Сімона Гуатьєрі – прим.) і хочу пояснити, що у мене не було сварки з Вандою, ми до 6 ранку говорили по відеозв'язку, обговорюючи повернення наших дітей.

Я також хочу уточнити, що Ванда не використовує мою [банківську] картку – вона має власний рахунок в Аргентині», – написав Ікарді.


Потім футболіст опублікував скріншоти листування Ванди з Бальде та журналу викликів, в якому відображено дзвінки дружини футболіста «Спартака».

Кейта Бальде був партнером Мауро Ікарді з «Інтеру» у сезоні-2018/19 – футболіст виступав за міланський клуб на правах оренди із «Монако».

Нагадаємо, що Ванда Нара пішла до Мауро Ікарді від Максі Лопеса, коли обидва аргентинці виступали за «Сампдорію».