19 січня 2023 12:41

"Запитують, чий Крим, і просто п*здять": екс-партнер Коноплянки розповів про ставлення до росіян у Казахстані

Новачок ФК Львів захисник Олексій Дитятьєв окреслив статус росіян, які втекли від мобілізації у своїй країні та перебралися до Казахстану.


34-річний захисник з серпня минулого року до січня був гравцем казахського Аксу. За півроку в Казахстані він побачив ставлення місцевого населення до росіян, які понаїхали туди, які тікають від мобілізації.

«Коли росіяни перебувають закордоном, вони там ходять дуже тихо. Тому що в Казахстані багато молодих хлопців, які ходять і просто п*здять росіян на вулиці. Запитують, чий Крим, і просто п*здять. Це реально так і є без жартів.


Якби спіймали росіянина, який сказав, що Крим – це росія, йому «втягнули б». Там уже були такі ситуації», – сказав Дитятьєв в інтерв'ю «Українському футболу».


Зазначимо, за півроку в Казахстані Дитятьєв зіграв лише чотири матчі, в яких результативними діями не вирізнявся. Його контракт із ФК Львів розрахований до кінця поточного сезону.


За свою кар'єру 34-річний футболіст виступав за Кримтеплицю, Буковину, Олімпік, Ворсклу, Карпати та Краковію, де грав разом із Євгеном Коноплянкою.