14 січня 2023 14:16

Кантона: "Є гравці, які не розуміють, що їм не 25. Роналду має прийняти старість"

Колишній форвард "Манчестер Юнайтед" Ерік Кантона поділився думкою про нападника "Аль-Насра" Кріштіану Роналду.

«Коли Роналду повернувся, «Манчестер Юнайтед» вже не був клубом, який він покинув. Можливо, він не розумів, що все змінилося. Можливо, він був здивований, побачивши, як все змінилося.

Думаю, є два типи гравців. Я завершив кар'єру молодим у 30 років. А є ті, хто хоче грати до 40. Є ті, хто хоче грати у кожному матчі, бо вони досі думають, що їм 25, і ті, хто розуміє, що їм уже не 25. Останні залишаються, щоб допомагати молодим гравцям, і знають, що не братимуть участі у кожному матчі. Їхня роль полягає в тому, щоб допомагати молоді. Так робить Ібрагімович, так робили раніше Гіггз та Мальдіні. Вони допомагали молодим і приймали ситуацію такою, якою вона є.


Дехто приймає старість. Я мушу визнати, що якось помру. А кінець кар'єри подібний до смерті. Це маленька смерть. Роналду має змиритися зі старістю. Ти можеш співати до 80 років, зніматися в кіно до 80, але футболісти та інші спортсмени знають, що після 30-33 років їм стає все важче фізично. Потрібно або миритися з ситуацією та йти на пенсію, або допомагати молодим. Це передача естафети», - наводить слова Кантона Manchester Evening News.