12 січня 2023 22:30

Уродженець Черкас провів останній матч за "Сампдорію": етнічний українець продовжить кар'єру у Серії Б

Італійський голкіпер українського походження Микита Контіні-Барановський, котрий виступав за Сампдорію на правах оренди з Наполі, провів свій останній матч у складі генуезької команди.

Матч 1/8 фіналу Кубка Італії, в якому Фіорентина приймала Сампдорію, відбувся сьогодні у Флоренції та завершився перемогою господарів поля завдяки голу чеського хавбека Антоніна Барака (1:0).

Італійський голкіпер українського походження Микита Контіні-Барановський провів 90 хвилин ігрового часу у складі гостей. Це був останній матч воротаря за генуезький клуб.


Контіні-Барановський повернеться до Наполі, після чого перейде на правах оренди до Реджини, яка виступає у другому італійському дивізіоні. Про це повідомило видання La Gazzeta dello Sport.


26-річний Контіні-Барановський, який є уродженцем Черкас, провів у поточному сезоні за Сампдорію два матчі та пропустив три голи.

Родина Микити переїхала з України до Італії, коли йому було три роки. Голкіпер має досвід виступів за італійські СПАЛ, Каррарезе, Таранто, Понтедеру, Сієну, Віртус Ентеллу, Кротоне та Віченцу.


Фото - ФК «Сампдорiя»