6 січня 2023 12:27

"Хочу грати у футбол, а не сидіти на лаві запасних". Хавбек "Динамо" допустив, що може залишити київський клуб

Півзахисник "Динамо" Олександр Андрієвський в інтерв'ю сайту "Український футбол" розповів про своє подальше майбутнє у київському клубі.


- Ви провели в нинішньому сезоні не так багато матчів. Враховуючи, що ви вже не перший рік у команді, наскільки задоволені своїм статусом гравця ротації?

- Звичайно, граю не так часто, тому не можу сказати, що задоволений своїм становищем. Хочеться більше грати, але при цьому є свої нюанси.

- У зв’язку з цим немає думок про зміну команди в пошуках ігрової практики?

- Загалом, я на постійному зв’язку зі своїм агентом, і якщо будуть цікаві варіанти, то будемо підходити та розмовляти з керівництвом, тренерським штабом. Я хочу грати у футбол, а не сидіти на лавці запасних.

- Скільки у вас ще діє контракт із Динамо? Чи є наміри продовжувати його?

- Контракт діє до 2025 року, тож поки рано думати про його продовження. Звісно, я щасливий бути в такому клубі, як Динамо, і якщо бути грати, то із задоволенням залишився би в Києві. Якщо ж ні, то буду думати, що робити далі.

- Починаючи з 2018 року, коли ви повернулися до Динамо із Зорі, чи були варіанти для продовження кар’єри в іншому клубі?

- Варіанти були хіба що на рівні розмов, і таке траплялося нерідко. Я підходив до тренерів, аби відпустили задля отримання ігрової практики, але мені завжди казали, що я потрібен у Динамо.

- Зараз багато українських футболістів вирушають за кордон, виступаючи в чемпіонатах Чехії, Угорщини, Бельгії. Хотіли би спробувати свої сили в Європі?

- Якби була пропозиція від клубів із Бельгії чи Чехії, я би із задоволенням її розглянув. І в мене були варіанти за той час, що я граю в Динамо. Але, знову ж таки, аби справа перейшла від слів до конкретики, потрібна була згода тренерського штабу та президента…