5 січня 2023 23:10

"Був інтерес до багатьох": асистент Срни назвав шістьох гравців "Шахтаря", яких хотів здобути "Наполі"

Асистент директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні розповів про інтерес італійського Наполі до цілої низки гравців донецької команди.


Карло Ніколині на тлі величезного попиту до Михайла Мудрика виділив скаутську службу Наполі, які дізнавалися інформацію про 22-річного вінгера задовго до поточного галасу.

«Вони контактували з нами раніше за інших конкурентів, дізнаючись про гравців. Була цікавість до багатьох футболістів, але без офіційних пропозицій. Нас запитували не лише про Михайла Мудрика, а й про Соломона, Судака, Трубіна, Матвієнка та Коваленка, коли він ще не перейшов до Аталанти. Вони добре відстежують таланти», – цитує Ніколині Calcio Napoli 24.


Нагадаємо, трансфер Коваленка в Аталанту відбувся у лютому 2021 року за 600 тисяч євро. З того часу він двічі вирушав в оренду до Спеції, де й виступатиме до кінця поточного сезону.

Манор Соломон після початку війни вирушив в оренду до Фулхема до кінця сезону. А ось решта гравців зі списку Ніколині продовжують виступати за донецький клуб.


Фото - сайт ТК Футбол 1/2/3