5 січня 2023 18:32

Сетьєн: "Модрич – це гравець, яким я хотів би бути, я ним захоплююся. Лука бачить усе на секунду раніше, ніж решта"

Головний тренер "Вільярреалу" Кіке Сетьєн оцінив склад "Реала".


Команди зустрінуться у рамках 16-го туру Ла Ліги. Матч відбудеться 7 січня.


«Це футболісти виняткового рівня, які протягом багатьох років демонструють, що вони є великими гравцями, і саме тому вони грають у мадридському «Реалі».


У «Мадриді» є визначні гравці на всіх позиціях. Правда в тому, що Модріч – це гравець, яким я хотів би бути, футболіст, який бачить футбол дуже ясно і має багато якостей. Незалежно від того, скільки йому років, він завжди грає на найвищому рівні.


Є також екстраординарний Крос, до якого вони додали кількох молодих гравців з дуже високим потенціалом з погляду їхніх якостей та фізики.


Безсумнівно, Модріч є таким гравцем, тому що він на крок попереду, і він інтуїтивно розуміє, що має статися раніше, ніж будь-хто інший. Ще до того, як м'яч прилітає до нього, він уже має уявлення про простір і рухи кожного гравця. Він бачить все на секунду раніше, ніж решта.


Це якість, яка вдосконалюється з часом, хоча я думаю, що Модріч вже мав з народження. Це те, що має бути одразу, і у Модріча це було з самого раннього віку.


Він футболіст, яким я захоплююся, мені подобається спостерігати його гру, і для таких людей, як я, яким подобаються такі футболісти, спостерігати за ними – одне задоволення», – сказав Сетьєн.