4 січня 2023 09:46

Карло Анчелотті - про матч з "Касереньйо": "Це був не футбол"

Головний тренер "Реалу" Карло Анчелотті прокоментував мінімальну перемогу над "Касереньйо" у 1/16 фіналу Кубка Іспанії (1:0).


"Родріго провів фантастичну гру. Це була рівний і конкурентний поєдинок. Було багато боротьби і довгих передач. Команда зіграла добре, і я задоволений, тому що ми провели гру, до якої не звикли.


Мені сподобалася гра Азара. Сьогодні важко оцінити дії всіх футболістів, тому що грати було неможливо. Це була матч з довгими передачами, і від цього страждали невисокі гравці, такі як Азар і Родріго.


Я не бачив небезпеки нічиєї. Індивідуальні якості моїх футболістів зіткнулися з полем, на якому не можна було грати низько. Тому ми грали довгими передачами і зуміли адаптуватися.


Мені сподобалося все від початку і до кінця. Ми знали, що будемо страждати в цій атмосфері, тому не ризикували ззаду і другу гру поспіль не пропускаємо.


У футбол не можна так грати. Для мене це не футбол. Це ще один прекрасний вид спорту, тому що маленькі команди можуть боротися з великими. Це добре для вболівальників, але вони також хочуть бачити футбол.


"Касереньйо" чудово грав, потужно пресингував у центрі поля. Нам не вдавалося добре працювати з м'ячем і ми грали не так, як зазвичай, але ми добре конкурували", - цитує Анчелотті офіційний сайт "Реалу".