2 січня 2023 18:11

Чинний чемпіон Польщі має намір дочасно розпрощатися з колишнім воротарем "Динамо": українцю вже знайшли заміну

Український голкіпер польського Леха Артур Рудько перебуває на межі відходу з клубу. Чинний чемпіон Польщі близький до підписання нового воротаря.


Зміни у воротах Леха сталися минулого літа, коли закінчився контракт голкіпера Міккі ван дер Харта. На його місце зайняли Артура Рудько, але українець у Познані повністю розчарував.

В результаті голкіпер Філіп Беднарек виграв конкуренцію у Рудька. Наразі Лех готує подальші зміни на цій позиції. Як повідомляє SportINTERIA, воротар Спарти Домінік Голец погодив перехід до польського клубу.

Офіційно про оренду голкіпера буде оголошено найближчим часом після медогляду 28-річним словаком.

За даними джерела, дні Рудька в Леху закінчилися і очікується, що українець залишить клуб у це трансферне вікно. Орендна угода 30-річного голкіпера з Лехом діє до кінця цього сезону.

Цього сезону Рудько у складі Леха провів п'ять матчів у всіх турнірах, у яких пропустив вісім м'ячів і два поєдинки зіграв «на нуль». Зазначимо, що українець не виходив у складі основної команди Леха із 28 липня.

Нагадаємо, що Рудько виступав за Динамо з 2016 по 2019 роки. (29 ігор, 32 пропущені голи, вісім матчів «на нуль»). Також він захищав кольори Говерли та Пафосу. Контракт Рудько належить Металісту, який розрахований до літа 2026 року.