28 грудня 2023 16:33

Яремчук у плюсі: "Брюгге" звільнив головного тренера, який не зійшовся із форвардом збірної України

Бельгійський Брюгге українців Романа Яремчука та Едуарда Соболя офіційно оголосив про відставку свого 44-річного головного тренера Карла Хофкенса.


Клуб на своєму офіційному сайті подякував тренеру за роботу.


Зазначимо, що ця ситуація може зіграти на користь форварду Яремчуку, який мав розбіжності з тренером. Можливо, це і стало причиною того, що українець отримував мало ігрового часу по ходу сезону.


Хофкенс очолив Брюгге перед стартом кампанії 2022/2023. Раніше він працював у молодіжних командах клубу, а потім виконував обов'язки помічника головного тренера першої команди.


Хофкенсу вдалося вперше в історії клубу вивести його до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, проте у внутрішніх змаганнях команда виступала погано. У чемпіонаті Брюгге зараз посідає лише четверте місце та відстає від Лідера Генка на 12 очок.


Тиждень тому Брюгге вилетів із Кубка Бельгії, програвши вдома Сент-Трюйдену з рахунком 1:4.


Зазначимо, що Яремчук приєднався до Брюгги на початку цього сезону із Бенфіки на 16 мільйонів євро, що стало рекордним трансфером для бельгійців. Проте на даний момент нападник відіграв лише у 12 матчах своєї команди у всіх турнірах. На рахунку українця 2 голи та дві гольові передачі.