21 грудня 2022 08:20

"Марсель" розглядає Бога на заміну Харіту

Як потенційна заміна марокканському вінгеру Аміну Харіту, який у листопаді порвав хрестоподібні зв'язки коліна, "Марсель" розглядає івуарійського форварда "Аталанти" Жеремі Бога, повідомляє Get French Football News. В даний час Бога, якого бергамаски придбали в січні 2022 року в "Сассуоло" за 20 мільйонів євро, не входить в обійму Джан П'єро Гасперіні (21 матч, жодного забитого м'яча і всього шість появ на полі цього сезону) – тому оренда в "Марсель" виглядає цілком логічним рішенням.


Раніше, за даними CalcioMercato, на Бога претендувала італійська "Фіорентина", висловлювали зацікавленість іспанська "Валенсія" та англійські "Борнмут" та "Лестер", причому угода з "лисами" зірвалася через неузгодженість у фінансових умовах. Тому пропозиція "Марселя" у вигляді оренди до кінця сезону виглядає цілком компромісним варіантом з урахуванням того, що бос марсельського клубу Пабло Лонгорія високо котирував таланти 25-річного Бога в "Сассуоло".


Однак і "Аталанта" в першу чергу має намір вигідно продати івуарійського форварда, активізувавши контакти з "Лестером" та "Фіорентиною" (у другу чергу, щоб не посилювати конкурентів по Серії А) – а варіант з орендою Жеремі в "Марсель" розглядається як менш пріоритетний.