17 грудня 2022 11:32

Син Марадони: "Я впевнений, що тато пишається збірною Аргентини на ЧС там, на небесах"

Син легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони Дієго-молодший висловив упевненість, що аргентинець пишався нинішньою збірною країни на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі.


«Я божеволію на цьому чемпіонаті світу, я дивлюся всі матчі, читаю всі новини… Хочу, щоб аргентинці отримали третю зірку на футболку, тому що вони на це заслуговують. Вони віддадуть усі свої сили заради Аргентини і, сподіваюся, зможуть перемогти.


Я переконаний, що мій тато пишається тим, як вони захищають квіти збірної, їх бажанням битися за Аргентину. Впевнений, що він пишається ними там на небесах.


Настав час насолодитися грою Мессі так само, як ми насолоджувалися грою мого старого. Мессі треба насолоджуватися. Я не люблю їх порівнювати, бо для цього немає підстав. Якщо ми здобудемо перемогу, їх історії будуть схожі. Мені дуже подобається фотографія, яка гуляє по Мережі, де мій тато та Мессі обіймаються. Я дуже радий, якщо Мессі виграє чемпіонат світу. Я його шанувальник номер один і завжди любитиму його», — наводить слова сина Марадони Marca.