17 грудня 2022 08:14

Андрій ШЕВЧЕНКО: "Мессі можна поставити в один ряд з Марадоною та Пеле. Він заслуговує на перемогу на ЧС"

Легенда українського футболу, екс-гравець та тренер збірної України Андрій Шевченко висловився про фінальний матч ЧС-2022, у якому зіграють Аргентина та Франція.


"Мессі – символ Аргентини. Легенда, один із найкращих гравців усіх часів. Його можна поставити в один ряд з Марадоною та Пеле. Такий гравець заслуговує на перемогу на чемпіонаті світу.

Великою історією стане не лише те, що він зробив у своїй кар'єрі, а й те, як він грає зараз. Він абсолютний лідер, який проводить чудові матчі, забиває хороші голи, робить передачі партнерам по команді. Він справжній лідер та капітан.

Це буде чудова історія — не лише про те, що він зробив у своїй кар'єрі, а й про те, як він грає зараз. Він абсолютний лідер, показує неймовірну гру, забиває добрі голи, робить передачі своїм партнерам. Він справжній лідер та капітан.

Але з іншого боку є дуже сильна, збалансована команда Франції. Мбаппе – дуже сильний гравець. Мессі, його час добігає кінця, але Мбаппе — нова зірка. Кіліан уже виграв чемпіонат світу. Це буде дуже захоплююча та цікава гра", - сказав Шевченко.

Фінальний поєдинок чемпіонату світу-2022 між Аргентиною та Францією відбудеться у неділю, 18 грудня.