14 грудня 2022 19:15

Палкін - про суму, яку пропонують за Мудрика: "Це не те, що нам потрібно"

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін цього тижня справді перебував у Лондоні, де вів переговори з низкою клубів про можливий продаж у січні 21-річного вінгера «гірників» Михайла Мудрика.


Незважаючи на те, що сьогодні з'явилася інформація про перехід Мудрика в «Арсенал», який нібито має бути завершений 4 січня, Палкін не підтвердив її, так само як і не висловив упевненості, що угода взагалі відбудеться у січні.

«Чесно кажучи, я не знаю [чи Мудрик буде проданий у січні]. На даний момент ми досить далекі від того, що хочемо отримати, і що нам пропонують клуби. Різниця не така велика, але все одно це не те, що нам потрібно. Ми у переговорах. Один клуб, інший клуб, вони ведуть переговори. Ми у процесі. Чи буде угода у січні? Я не знаю».

«Можливо, 50 на 50 щодо зимового трансферного вікна. Я не хочу зараз говорити про цифри. Ми у переговорах. Ми маємо інтерес з боку деяких англійських клубів, і ми в процесі».

«Щодня я читаю про різні англійські клуби [в аспекті інтересу до Мудрика]. Якщо вірити газетам, йдеться про всю АПЛ. Але, якщо чесно, це правда, оскільки я мав контакти із багатьма клубами. Багато хто з них залучений до цього процесу», - заявив Палкін.