9 грудня 2022 10:13

"Додасть Артеті головного болю". Вболівальники "Арсенала" відреагували на відсутність Зінченка у грі проти "Ліона"

Лондонський Арсенал упевнено обіграв французький Ліон (3:0) у товариському матчі, але у складі «канонірів» не було українця Олександра Зінченка, на що звернули увагу англійські фани.


Арсенал під час паузи на ЧС-2022 підтримує форму футболістів, які опинилися поза головною першістю країни, благодійними матчами. Так, вони вчора провели зустріч проти Ліона, щоправда, Олександр Зінченко цю гру пропустив з невідомих причин.

Відсутність українця викликала тривожність у англійських уболівальників, оскільки вони розраховують на його присутність під час поновлення чемпіонату Англії.

Logan Caswell: «Олександр Зінченко, якого не було у сьогоднішньому складі проти Ліона, викликає серйозні побоювання у Арсеналу. Ніхто не знає, як довго каноніри будуть без українця.

Без Жезуса і, можливо, Уайта, Мікель Артета може втратити кілька ключових гравців, коли сезон відновиться грою проти Вест Хема».

Tom Readle: «Відсутність Зінченка додасть Артеті головного болю в середині сезону»

Arsenal Station Pod: «Зінченка знову не було у складі. Його історія травм після переїзду з Сіті починає виглядати кричущою. У чому річ зараз, ми повинні спробувати з'ясувати. Наскільки ми бачимо, тут мало інформації щодо причин його відсутності».