4 грудня 2022 15:53

Важко без Зінченка: "Арсенал" програв "Уотфорду" у контрольному матчі, пропустивши чотири м'ячі

Лондонський Арсенал веде підготовку до поновлення чемпіонату Англії. Пауза в англійській Прем'єр-лізі викликана проведенням чемпіонату світу-2022 у Катарі.


Кілька днів тому команда Мікеля Артета після невеликої відпустки зібралася на клубній базі та розпочала тренування. Вчора, 3 грудня, Арсенал провів контрольний поєдинок проти Уотфорда, який на даний момент посідає четверте місце у Чемпіоншипі.


Зустріч завершилася поразкою «канонірів» із рахунком 2:4. Зазначимо, що український захисник Арсеналу Олександр Зінченко повернувся до розташування команда одним із перших, але в матчі проти Вотфорда не брав участі. Про причини відсутності українця інформації наразі немає.


Раніше англійська преса повідомляла, що Артета планував задіяти Зінченка у спарингу з Вотфордом на позиції півзахисника. Нагадаємо, що українець перед цим пропустив кілька матчів команди через травму. Можливо, тренерський штаб вирішив не поспішати із поверненням Зінченка в поле.


25-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду дев'ять матчів, які відзначилися однією результативною передачею.

Нагадаємо, що Арсенал також планує взяти участь у товариському міні-турнірі під назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 до 16 грудня у столиці ОАЕ.