19 листопада 2022 18:39

"Це має бути його останній виклик до збірної": екс-форвард "Зорі" викликав ненависть фанатів, не забивши пенальті

Фото - ua.depositphotos.com


Екс-форвард луганської Зорі, який нині виступає у складі англійської Ноттінгем Форест, отримав на свою адресу сотні негативних коментарів після незабитого пенальті у програному товариському матчі проти Португалії (0:4).


У матчі, який відбувся у четвер, Бонавентуре вийшов на заміну на 76-й хвилинні гри і вже через п'ять хвилин взявся пробивати пенальті, коли його команда поступалася з рахунком 0:2.

Нігерійцю не вдалося реалізувати цей удар, після чого його команда пропустила ще два м'ячі до кінця поєдинку. Розгнівані вболівальники збірної Нігерії розлютилися і залишили безліч негативних коментарів про форварда в Твіттері.

Amara Nwankpa: "Еммануель Денніс ніколи більше не повинен носити зелену майку".

Obinna: "Це має бути востаннє, коли його запрошують до команди".

Prodigy Libra: "Еммануель Денніс – егоїстичний гравець. Онуачу забив би цей пенальті!".

Stan: "Еммануель Денніс має вибачитися перед нами".

Uche Ernest: "Еммануель Денніс – дурень!".

Нагадаємо, що Бонавентуре приєднався до Зорі у віці 19 років у 2016 році. За першу команду він почав виступати у сезоні 2016/2017. У тій кампанії форвард провів за команду 22 матчі в УПЛ та забив шість голів.

Після закінчення сезону нігерієць перебрався до бельгійського Брюгге за 1,4 мільйона євро. Далі у кар'єрі футболіста були Кельн, Вотфорд та Ноттінгем Форест.

Зазначимо, що збірна Нігерії не виступатиме на чемпіонаті світу 2022 року. У свою чергу збірна Португалії на груповому етапі міжнародного форуму зіграє з Уругваєм, Ганою та Південною Кореєю.