19 листопада 2022 17:01

Ігор Йовічевич – про поразку від "Дніпра-1": "Мусимо витримати цей удар"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Ігор Йовічевич прокоментував першу поразку своєї команди в поточному сезоні УПЛ – від "Дніпра-1" з рахунком 1:2. Вона також стала першою для клубу у лізі за останні 15 місяців.


Проаналізуйте матч й оцініть гру суперника. Чи важко було психологічно проти своєї колишньої команди?

"Я повинен після матчу привітати "Дніпро-1" з перемогою. Мушу віддати належне: команда дуже здорово, потужно виглядає. Вони пропонують прагматичний футбол, використовуючи простір, використовуючи Довбика і його якості, характеристики. Те що ми задумали… Те, що я особисто задумав – не здійснилося, дивлячись на рахунок гри.

Але ми не хотіли відступати від свого стилю. Хотіли контролювати м'яч, витягувати суперника, грати між лініями, загострювати. Але сьогодні вийшло так, що перевага в просторі, якою володів "Дніпро-1", була ефективнішою за м'яч. Вони використали простір, застосовували контратаки й забили два голи.

Мусимо витримати цей удар, винести урок з цієї поразки, зробити аналіз. Попереду ще багато турів, багато очок. Сьогодні вийшло так, що "Дніпро-1" забив два голи і переміг".