16 листопада 2022 20:49
3

"Ой, ой, як ви можете так про патріота казати?": Зозуля їдко підколов Шевченка за бізнес-зв'язки з Абрамовичем

Днями стало відомо, що екс-головний тренер збірної України Андрій Шевченко звільнився з фірми російського олігарха Романа Абрамовича MC Peat & Co, де він був одним із засновників.


Ця компанія була відкрита колишнім власником Челсі Романом Абрамовичем у 2011 році за сприяння тодішнього форварда Динамо Андрія Шевченка, який за документами вважався її співзасновником як резидент Великої Британії.


Але 14 листопада, за інформацією реєстру уряду Великої Британії, українець звільнився з посади. Цікавим є той факт, що статус резидента країни зобов'язує юридичну або фізичну особу сплачувати податки в даній державі.


На цю деталь звернув увагу журналіст Костянтин Андріюк, який написав про це на своїй сторінці у Facebook. У «гості» до розслідувача прийшов і колишній нападник Дніпра та збірної України Роман Зозуля, який не втратив нагоди розкритикувати свого екс-партнера з Динамо.


«Ой, ой, як ви так можете про патріота говорити», – з неприхованою іронією написав Зозуля, відомий своєю активною волонтерською діяльністю.



Да какой и Кукуси партнер Шевы ))))))))
Все правильно Зозуля каже, не вiрю шо Андрiю забув про своï зв'язки з рашкою з лютого мiсяця.
На хер этот срач между собой устраивать. Николаевич тоже немало сделал с начала полномасштабной войны. Не молчал и чётко высказывал свою позицию