11 листопада 2022 19:05
1

"Ніхто не знає Мартінеллі. Ганьба, що його викликали до збірної Бразилії і не взяли Габігола. Неповагу до футболу". Екс-гравець Нето про хавбека "Арсеналу"

Колишній гравець збірної Бразилії розкритикував рішення викликати Габріела Мартінеллі на ЧС-2022.


Нето, який виступав за національну команду в 1988-1993 роках, не розуміє, чому до збірної викликали Мартінеллі з «Арсеналу», але не взяли Габріела Барбозу з «Фламенго», який забив 29 голів і виграв Кубок Лібертадорес.


«Це ганьба, знущання! Мені соромно! Не через історію з Дані Алвесом. Що можна сказати про Мартінеллі? 33 голи у кар'єрі. Це ганьба, відсутність поваги до футболу. Вчиняючи так з футболом, ти показуєш, що не заслуговуєш на своє становище.


Викликати Мартінеллі і не брати Габігола – це відсутність поваги. Найбільша ганьба в історії викликів у збірну. Виклик Мартінеллі показує, що ти, Тіте, не мусиш займати свою посаду, бо ти несправедливий до Габігола.


[Мартінеллі], який забиває п'ять голів за сезон, ходить торговим центром... Ніхто не знає, хто він такий... І не брати Габігола, хлопця, який забив гол у Кубку Лібертадорес, забив 29 голів за сезон.

Що Мартінеллі зробив у європейському футболі? "Арсенал" навіть не потрапив до Ліги чемпіонів. Це просто катастрофа! – сказав Нето.

Бразильський леоненко ?