10 листопада 2022 08:55

Сімеоне висловився після чергової поразки "Атлетіко"

Головний тренер мадридського «Атлетико» Дієго Сімеоне розповів про проблеми команди після поразки у матчі 14-го туру іспанської Прімери від «Мальорки» (0:1).


«Матрасники» не змогли перемогти у третій зустрічі поспіль у Ла Лізі. «Атлетіко» не виграє у Прімері з 11-го туру. 23 жовтня команда Дієго Сімеоне на виїзді перемогла "Бетіс" з рахунком 2:1. Після цього "матрацники" поступилися "Кадісу" (2:3), завершили внічию домашній матч з "Еспаньолом" (1:1) і тепер програли "Мальорці". На додаток до цього, мадридська команда в Лізі чемпіонів не змогла перемогти «Байєр» (2:2), а в 6-му турі групового етапу головного європейського клубного турніру поступилася «Порту» (1:2).

«Ми продовжуємо робити помилки у захисті, що дуже хвилює. Після замін ми заграли цікавіше, але цього все одно мало, ми знову терпимо розчарування. Слід добряче попрацювати, щоб виправити ситуацію. Оптимізму додає той факт, що команда не здається.


Під час перерви на ЧС-2022 ми матимемо час для вирішення проблем. Я сподіваюся, після паузи футболісти повернуться на повну рішучість подолати нелегке становище», – цитує аргентинця Mundo Deportivo.