9 листопада 2022 23:58

Вихід Зінченка на заміну не допоміг "Арсеналу" уникнути поразки від "Брайтона" Де Дзербі. Каноніри вилітають з Кубка англійської ліги

У поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської ліги лондонський "Арсенал" на своєму стадіоні приймав Брайтон. Зустріч закінчилася поразкою «канонірів» із рахунком 1:3.


Команда активно розпочала поєдинок і на 20-й хвилині господарі відкрили рахунок. Гравець Арсеналу Нкетіа відправив м'яч у ворота Брайтона. Проте гості швидко відігралися. За сім хвилин команда Роберто Де Дзербі отримала право на пенальті, який реалізував Велбек.


Зазначимо, що Денні Велбек став першим гравцем, який забив м'ячі на стадіоні «Емірейтс» за чотири різні клуби: Манчестер Юнайтед, Арсенал, Вотфорд та Брайтон.


У другому таймі Брайтон забив ще два м'ячі у ворота Арсеналу. На 58-й хвилині відзначився Мітома, а добив «канонірів» Лемпті (71-а хвилина).


Український захисник Арсеналу Олександр Зінченко вийшов на заміну на 72-й хвилині та нічим уже не допоміг своїй команді. Таким чином, команда Де Дзербі вибила Арсенал із боротьби за Кубок англійської ліги.