9 листопада 2022 18:35

Менді визнав "зневажливе" ставлення до жінок, але відкинув звинувачення у зґвалтуваннях

Захисник «Манчестер Сіті» Бенжамен Менді визнав проблеми зі спілкуванням з дівчатами.


У ході чергового засідання Королівського суду Честера футболіст заявив, що його поведінка була «непрофесійною» і що він «зневажливо» ставився до жінок. При цьому він продовжив заперечувати всі звинувачення у зґвалтуваннях.

Прокурор Тімоті Крей повідомив, що Менді влаштовував домашні вечірки з порушенням умов звільнення під заставу, вважаючи, що «його правила не стосуються».

«Я зовсім не думав. Я просто продовжував розважатися, проводити вечірки. Мені здавалося, що все гаразд. Я розумів, що поліція мене допитувала, але, оскільки я вважав, що не зробив нічого поганого, то продовжував.

У своєму громадському житті я багато зробив неправильно, але в тому, що стосується жінок, такого не було», – сказав захисник.

Також Менді зізнався у керуванні автомобілем у нетверезому вигляді після нічних вечірок, додавши: «Неприємно про це говорити і погано так робити, але я на той час зовсім не думав про те, що все це погано – вечірки, порушення COVID-правил. Я ніби мчав поїздом уперед на великій швидкості. І продовжував це робити, доки не потрапив до в'язниці».