8 листопада 2022 12:20

Венсан Абубакар: "Салах не вражає. Я можу робити те, що він"

Нападник "Аль-Наср" Венсан Абубакар пояснив 90Football, чому не вважає форварда "Ліверпуля" Мохамеда Салаха одним із найкращих гравців світу.


Раніше 30-річний футболіст вже говорив в одному із своїх інтерв'ю, що на нього не справив враження єгиптянин, який забив 170 голів за "Ліверпуль" трохи більше ніж за 5 сезонів.

Абубакар побажав удачі своєму колезі-форварду, але пояснив, що не бачить його на такому ж рівні, як Кіліан Мбаппе, і що Салах не має достатнього впливу на гру своєї команди, незважаючи на кількість голів, які він забиває.

Переможець Кубка африканських націй 2017 року повторив цю думку, додавши, що його не бентежить негативна реакція на його попередній коментар щодо Салаха, і що він сам міг би виступити так само, якби грав за такий клуб, як "Ліверпуль".

- Я розумію ставлення людей, адже Салах один з кращих бомбардирів англійської Прем'єр-ліги. Цілком зрозуміло, що коли ви говорите про такого гравця, то люди теж будуть говорити. Але те, що я сказав про Салаха - це моя думка, моя точка зору.

Мені байдуже, якщо людям це не подобається - мене він не вражає. Я можу робити те, що він. Просто у мене немає можливості грати у великому клубі, - цитує Абубакара Get French Football News.