6 листопада 2022 11:20

"Не думаю, що Леннон добре тренував". Швед розкритикував колишнього тренера "Селтіка"

Півзахисник «Шахтаря» Мар'ян Швед, який повернувся в Україну влітку цього року, згадав про спроби закріпитися у шотландському «Селтіку», де йому довелося попрацювати із двома фахівцями – Бренданом Роджерсом та Нілом Ленноном.


«Можливо, Брендан уже знав, що йде в «Лестер», і тому сказав це [про мільйон вінгерів у команді], але Роджерс ніколи не казав мені, що не збирається використовувати мене. Думаю, у мене було два тижні тренувань із Роджерсом, і все. Після цього прийшов Леннон, але, як на мене, він не зробив для нас нічого хорошого, тому що перший сезон команда добре грала за методикою Роджерса».

«Другий сезон показав навички Леннона як тренера. Ми програли «Клужу» у кваліфікації Ліги чемпіонів, і, звісно, за результати відповідає тренер. Я не думаю, що він добре нас тренував. Він був на тренуванні щодня, але не контролював процес. Дивіться, команда все одно грала добре. А я? Я не грав і це моя проблема. Це не проблема тренера», - заявив Швед.

Нагадаємо, що Ніл Леннон під час перебування тренером «Селтіка» багато разів позитивно відгукувався про здібності Шведа, але не знаходив для українця місця на полі.