4 листопада 2022 11:05

Артета був шокований новиною про те, що Піке завершує кар'єру

Лондонський Арсенал на своєму полі обіграв швейцарський Цюріх з рахунком 1:0 та завоював місце в 1/8 фіналу Ліги Європи.


Під час післяматчевої пресконференції наставника "канонірів" Мікеля Артету попросили прокоментувати заяву центрбека Барселони Жерара Піке про завершення кар'єри.

40-річний іспанець був шокований почутим, не знаючи про рішення свого співвітчизника. Ще більше він здивувався, коли дізнався, що цими вихідними він проведе свій останній матч.

"Вибачте?", - сказав іспанець, коли вперше почув новину від журналіста. "Окей, я щойно про це дізнався, тож дякую за інформацію. Я запам'ятаю, що ви надали мені новини".

"На вихідних (Піке проведе останній матч)? Вау. Я не знаю, що сказати. Неймовірна кар'єра, неймовірний характер. Він стільки віддав цій грі. Його не вистачатиме, тому що, я вважаю, він був топовим футболістом, світового рівня".

Останній матч Жерара Піке відбудеться у суботу, 5 листопада, коли Барселона прийматиме в гостях Альмерію. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.