28 жовтня 2022 08:00

Менді заявив, що одна з дівчат, що звинувачують його, показувала інтимні знімки, інша - задирала сукню, демонструючи попу. Секс був за взаємною згодою

Захисник «Манчестер Сіті» Бенжамен Менді дав коментарі щодо висунутих звинувачень.


Футболіст відкинув усі звинувачення у тому, що він ґвалтував жінок, і заявив, що все, що стосувалося сексу, з їхнього боку мало добровільний характер.

Щодо передбачуваної жертви, що позначається під час справи як «Номер 2», Менді пояснив таке. У жовтні 2020 року після вечірки в барі він разом із Луї Саа Маттурі (його гаданим спільником) запросив кількох дівчат до себе додому. Одна з них почала знімати ролики у його будинку, гравець попросив її видалити відео, після чого вона простягла йому свій смартфон із пропозицією зробити це самостійно.


Менді стверджує, що на екрані він побачив фотографію дівчини без одягу, після чого вона повідомила, що є й інші знімки такого роду. Вони домовилися піти в спальню поверхом вище і разом їх подивитися.


Двері в спальню, за словами футболіста, зачиняються на кодовий замок, проте зсередини її можна відкрити за допомогою ручки. "Вона могла піти будь-якої миті", - сказав Менді і додав, що дівчина погодилася на оральний секс - і тільки.


«Я шокований тим, що мене звинувачують у зґвалтуванні та позбавленні її свободи. Секс був за взаємною згодою. Я не заважав їй піти», – повідомив гравець.


Щодо «Номер 10», яка стверджувала, що була зґвалтована Менді та Маттурі минулого серпня, футболіст сказав, що все було добровільно і сталося в його кабінеті, який замикався на кодовий замок, але зсередини відмикався за допомогою ручки.


"Якби вона захотіла, то могла б піти", - сказав Менді.


Він сказав, що дівчина погодилася на оральний секс «і отримувала задоволення». Після цього вони мали секс за взаємною згодою за умови, що вона скористається контрацептивами. Надалі вони обмінювалися повідомленнями у Snapchat, і вона надіслала йому фотографію таблетки.


Слова «Номер 4», яка звинувачувала Менді у зґвалтуванні у липні минулого року, Менді також заперечує. За його словами, вони розмовляли та фліртували, в якийсь момент мова зайшла про попу дівчини, і передбачувана жертва підняла сукню, щоб її продемонструвати.


Пізніше вона прийшла до Менді додому, коли він був у своєму кінозалі, він запропонував їй "завершити те, що ми почали", маючи на увазі секс.


«Вона сказала, що хотіла б дізнатися мене краще і розпочати стосунки. Я дав зрозуміти, що стосунки мене не цікавлять і зібрався піти. Вона мене зупинила, і ми почали цілуватися», – зазначив захисник «Ман Сіті», додавши, що потім у них був секс, у якому дівчина брала «охочу участь». Увечері вони бачилися знову, і вона поводилася привітно.