28 жовтня 2022 00:10

Ліга Європи: "Манчестер Юнайтед", "Реал Сосьєдад" і "Фрайбург" вийшли у плей-офф, Роналду знову забив Ковалю

Відбулися матчі 5-го туру Ліги Європи у групах E та G. Результати – у цій новині на "Футбол 24".


Ліга Європи, 5 тур


Група E


Манчестер Юнайтед – Шериф – 3:0

Голи: Далот, 44, Рашфорд, 65, Роналду, 81


Омонія – Реал Сосьєдад – 0:2

Голи: Наварро, 45+2, Каррікабуру, 60


Група G


Нант – Карабас – 2:1

Голи: Блас, 17, Ганаго, 90+5 – Озобіч, 56 (п)


Фрайбург – Олімпіакос – 1:1

Голи: Кублер, 90+3 – Ель-Арабі, 15


Кріштіану Роналду переконав Еріка Тен Хага, що засвоїв урок, і отримав шанс знову зіграти в Лізі Європи – єдиному турнірі, де португалець отримує стабільну ігрову практику. Манчестер Юнайтед має намір ще поборотися за перше місце в групі Е, тому зіграв цілком бойовим складом. Максим Коваль тримав свої ворота на замку до кінця першого тайму, коли Далот таки прошив українського голкіпера після подачі з флангу. По перерві манкуніанці забили ще двічі. Відзначилися Рашфорд та Роналду. Португалець знову засмутив українця Максима Коваля. Цікаво, що Шериф пропускав виключно після подач з флангу. Один із м'ячів у свій актив записав Кріштіану.


В паралельному матчі квартету Реал Сосьєдад обіграв Омонію та зберіг лідерство. В останньому турі баски матимуть перевагу над манкуніанцями, яким доведеться виключно перемагати. Але путівки в плей-офф обидві команди вже гарантували. Шериф вперше в історії програв 4 єврокубкові матчі поспіль, але досі залишається фаворитом в боротьбі за вихід у Лігу конференцій. Українці Максим Коваль (Шериф) та Роман Безус (Шериф) відіграли повні матчі.


У групі G доля обох матчів вирішувалася у компенсований час. Фрайбург (гарантовано буде першим) врятувався від поразки проти Олімпіакоса і залишив греків без весняної частини єврокубків. Натомість Нант вирвав перемогу над Карабахом і залишився у боротьбі за 1/16 Ліги Європи.