24 жовтня 2022 09:21

Лучано СПАЛЛЕТТІ: "Рома" підготувала для нас багато пасток, але моя команда дуже добре розібралася"

Головний тренер "Наполі" Лучано Спаллетті прокоментував Football-Italia перемогу над "Ромою" (1:0) у матчі 11 туру Серії А.


"Рома" підготувала для нас багато пасток, але моя команда чудово в усьому розібралася, хоча й припустилася кількох помилок, намагаючись почати атаки від свого штрафного майданчика і потім намагаючись без втрати структури викрутитися зі складних ситуацій.


Ми створили два-три гольові моменти, за рахунок яких здобули перемогу, і не дозволили "Ромі" зробити нічого з того, в чому вона хороша, тобто не дали їй сидіти у захисті та контратакувати.


Збоку могло здатися, що "Рома" просто вибивала м'яч уперед, сподіваючись на форвардів, але насправді в цих діях є певна тактика. Але ми змогли перемогти, навіть перешикувавшись на трохи незвичний нам стиль. І за це мою команду слід особливо похвалити.


Осімхен вміє різко змінювати темп - так, як тільки йому під силу. Коли він розбереться зі своїми емоціями, зможе стати по-справжньому видатним футболістом. Іноді він намагається робити все відразу і атакує без усвідомлення того, де його партнери. Але він чудово розвинений фізично, дуже сильний, і ми потребуємо його вміння грати головою. У цьому компоненті він один із найкращих на моїй пам'яті".


"Наполі" вперше за 36 років виграв 11 матчів поспіль.