15 жовтня 2022 13:14

​"Наполі" нагадує мені "Динамо" полковника Лобановського": екс-хавбек "Роми" запропонував називати Спаллетті Спаллеттовським

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній півзахисник низки італійських клубів та молодіжної збірної Італії Стефано Імпалломені поділився думками щодо нинішнього наставника партенопейців.


"Ми повинні вивчати новий феномен, яким є Лучано Спаллетті. Цей феномен демонструє нам себе і виходить на міжнародний рівень, навіть якщо він ще нічого не виграв.


Відбувається європейське завоювання тренера та його команди, яка грає на іншому рівні. За виконанням схем вона мені нагадує київське Динамо полковника Лобановського. Відтепер ми називатимемо його Спаллеттовським", – цитує Імпалломені TMW.

Нагадаємо, Лучано очолив Наполі у травні 2021 року. У поточному сезоні партенопейці під його керівництвом виграли 9 матчів поспіль: команда без поразок йде першою у Серії (з 7 перемогами та 2 нічиїми) та достроково вийшла в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, вигравши у всіх чотирьох матчах (в Аякса, Ліверпуля та Рейнджерс (двічі)).