15 жовтня 2022 11:55

"Барселона" хоче продати Піке, Альбу та Френкі де Йонга у зимове трансферне вікно

Футбольний клуб «Барселона» планує розлучитися із захисниками Жераром Піке та Жорді Альбою, а також півзахисником Френкі де Йонгом у зимове трансферне вікно, повідомляє Sport.es.


За інформацією джерела, «Барселона» буде змушена вжити заходів щодо скорочення зарплатної відомості, якщо команда не зможе вийти до плей-офф Ліги чемпіонів цього сезону.


Піке та Альба мають великі особисті контракти для гравців, які втратили місце у стартовому складі синьо-гранатових, внаслідок чого їх відхід є пріоритетним для керівництва «Барселони».


Френкі де Йонг міг залишити іспанський клуб уже влітку, проте голландець не захотів переходити до Манчестер Юнайтед. Очікується, що взимку півзахисник буде готовим до переходу. "Барселона" хоче продати де Йонга, оскільки вважає його одним із небагатьох своїх активів, за які вона може отримати високу компенсацію.

Жерар Піке взяв участь у шести матчах іспанської Ла Ліги цього сезону. Альба провів п'ять зустрічей в іспанському чемпіонаті, не набравши жодного очка за системою гол+пас. Френкі де Йонг забив один гол у семи матчах.