23 вересня 2022 11:49

"А я зараз вам покажу, звідки на Білорусь готувався напад": уболівальники Казахстану потролили суперника

Під час матчу Ліги націй, в якому національна збірна Казахстану приймала команду Білорусі, уболівальники господарів продемонстрували банер із легендарною фразою.


Вчора в Астані відбувся матч Ліги націй між національними збірними Казахстану та Білорусі. Господарі здобули перемогу з рахунком 2:1 завдяки голам Михайла Габишева та Бахтієра Зайнутдінова.

Зустріч запам'яталася найцікавішим епізодом, який відбувся на трибунах «Астана Арени». Вболівальники господарів добре підготувалися до зустрічі із суперником. У середині першого тайму вони розгорнули банер із легендарною фразою президента Білорусі Олександра Лукашенка.


"А я зараз вам покажу, звідки на Білорусь готувався напад", - було написано на банері.


Нагадаємо, що ця фраза стала легендарною після зустрічі Олександра Лукашенка та президента країни-агресора у Москві після початку повномасштабної війни в Україні.


Глава Білорусі розповідав своєму колегі, що вторгнення військ Росії до нашої країни нібито запобігло військовій агресії з боку української держави у бік північних сусідів.


Після вчорашньої перемоги збірна Казахстану достроково виграла свою групу Ліги націй та вийшла у дивізіон «В», а білоруська команда посіла останнє місце і наступного розіграшу виступить у дивізіоні «D».


«А я сейчас вам покажу, откуда на Беларусь готовилось нападение»: болельщики Казахстана потроллили соперника