21 вересня 2022 11:54

Спортивний директор "Зальцбурга" Фройнд сам відмовився від роботи в "Челсі"

РБ Зальцбург на офіційному сайті клубу повідомив, що спортивний директор Крістоф Фройнд не перейде до Челсі. Сам менеджер також підтвердив, що відмовився від роботи у лондонському клубі.


“Як я вже підтверджував в інтерв’ю, мною цікавився Челсі. Коли такий великий клуб робить запрошення, то це не тільки робить честь мені і роботі Ред Булл Зальцбург, але і, звичайно, є обставиною, яка потребує персонального розгляду. Але я прийшов до висновку, що Ред Булл Зальцбург – найкраще місце для мене і про зміни не може бути й мови, – сказав Фройнд.

“Ми знаходимося в середині дуже напруженої фази, і ми маємо важливі завдання в Бундеслізі, Кубку Австрії та Лізі чемпіонів — це те, на чому я зосереджений”.

Раніше повідомлялося, що Челсі планує призначити нового директора з футболу до зими. Власник Синіх Тодд Боелі розраховує, що менеджер працюватиме спільно з головним тренером Гремом Поттером у формуванні нової клубної стратегії.

У травні консорціум на чолі з Боелі заплатив за клуб понад п’ять мільярдів доларів з урахуванням гарантій майбутніх інвестицій у клуб. Олігарх Роман Абрамович був змушений продати клуб через санкції, накладені на олігарха через його зв’язки з російським президентом путіним володимиром на тлі вторгнення армії росії в Україну.

Влітку у Челсі припинили співпрацю з низкою ключових адміністративних осіб — директором клубу Мариною Грановською, головою правління Синім Брюсом Баком та технічним радником Петром Чехом.

Челсі посідає сьоме місце в АПЛ. Зальцбург лідирує у чемпіонаті Австрії.