21 вересня 2022 08:05

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Збірна України переважає Шотландію у виконавській майстерності"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги націй Шотландія – Україна.


- Суперники рівні. Шотландія повинна зробила висновки після поразки вдома від України в плей-оф кваліфікації чемпіонату світу.

На мою думку, українці у виконавській майстерності переважають опонента. Зате шотландцям не відмовиш у бажанні. Все залежатиме від того, в якому стані перебувають гравців Олександра Петракова.

Команда залежна від Зінченка, але його не буде. В якій формі зараз Ярмоленко? Лише гра покаже. В атаці, зрозуміло, що Яремчук без альтернативи. З нашою збірною в плані складу все зрозуміло.

Не можу провести паралелі між цим поєдинком і матчем «Селтіка» проти «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. «Селтік» загалом грає у футбол, це вже відрізняє клуб від збірної. Шотландія прямолінійніша, без хитринок, проповідує боротьбу на полі, змагається за відскоки, акцент на стандарти – це банальний і простий футбол. Місцеві вболівальники люблять таке.

Якщо розібратися, то українці – фаворити в цій парі. Проте я зроблю ставку на нічию, який бачу найімовірнішим підсумком.