17 вересня 2022 19:13

А Малиновського спитав? Гасперіні розповів, ким працюватиме українець за десять років

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні напередодні матчу сьомого туру чемпіонату Італії з римською Ромою поспілкувався із представниками ЗМІ.


Зокрема, італійський фахівець відповів на запитання, кого зі своїх нинішніх підопічних за десять років він бачить тренером. Гасперіні жартома включив до свого списку всіх футболістів Аталанти разом з Русланом Малиновським.

«Не знаю, всіх (сміється). У мене часто були гравці, які розуміються на футболі. Все стало простіше, це компонент, який занадто нехтують при виборі гравців. Є ті, хто вміє грати у футбол, а є ті, хто знає, як грати у футбол: із ними все простіше», – наводить слова фахівця Tutto Atalanta.

Нагадаємо, що за Аталанту виступає український півзахисник Малиновський. Минулого літа ходили розмови про конфлікт хавбека та Гасперіні, через що гравець збирався змінити клубну прописку, але до трансферу справа так і не дійшла. Контракт 29-річного Малиновського з Аталантою спливає влітку 2023 року.

У сезоні 2022/23 Малиновський зіграв у шести матчах, забив гол та віддав асист. Аталанта посідає друге місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 14 очок у шести матчах.