6 вересня 2022 11:53

Адвокат Зідана та Рібері допоможе колишній футболістці ПСЖ подати до суду на клуб

Адвокат Карло Альберто Бруза, який раніше представляв інтереси Каріма Бензема, Лорана Блана і Франка Рібері, розпочне роботу у справі футболістки Амінати Діалло щодо колишньої команди — французького «ПСЖ». Про це повідомляє RMC Sport.


27-річна Діалло залишила «ПСЖ» наприкінці минулого сезону і хоче подати до суду через раптовий зрив переговорів про продовження контракту, за недотримання зобов'язань. Парижани повідомляють, що півзахисницю було заздалегідь поінформовано про не продовження контракту.


За даними джерела, Діалло та її радники, які не хочуть нічого проґавити, мають намір покладатися на кілька фактів, які доведуть прихильність і бажання «ПСЖ» продовжити його. За словами оточення Діалло, обидві сторони усно домовилися про продовження, а потім чекали на оформлення в письмовій формі, чого не сталося.


Аміната вважає, що зі спортивної точки зору відмова від підписання з нею контракту недоречна з огляду на кількість футболістів «ПСЖ» у півзахисті. Парижанам доводиться використовувати у цій лінії захисником. Також «ПСЖ» продовжує платити за оренду квартири Діалло.