6 вересня 2022 09:30

"Барселона" вдалася до фінансових хитрощів під час підписання Алонсо і Бельєріна

При підписанні контрактів із захисниками Ектором Бельєріном та Маркосом Алонсо «Барселона» вдалася до фінансових хитрощів, щоб зуміти зареєструвати обох вільних агентів. Про це повідомляє Mundo Deportivo.


По-перше, обидва футболісти сьогодні, 6 вересня, будуть представлені як гравці «Барселони», проте їм не зможуть організувати презентацію як іншим новачкам, підписаним у літнє трансферне вікно. Це пов'язано з тим, що завтра на "Спотіфай Камп Ноу" пройде матч Ліги чемпіонів з чеською "Вікторією", а УЄФА бере під свій контроль стадіон за добу до гри.

Угоди з Алонсо та Бельєріном підписані на сезон, але в них включено опцію викупу за €50 млн. Це могла б бути абсурдна опція, враховуючи, що футболісти можуть вести переговори з іншими клубами за півроку до закінчення контракту. Однак обидві угоди є попередніми: це фінансовий прийом, щоб «Барселона» змогла зареєструвати обох футболістів на сезон. Найближчим часом каталонці мають офіційно оголосити про справжню тривалість контрактів для гравців.