5 вересня 2022 20:14

Гарі Невілл: "Холанд дуже вразив. Вперше клуб АПЛ підписав футболіста, який буде серед 2-3 найкращих у світі"

Колишній гравець збірної Англії Гарі Невілл поділився думками про нападника «Ман Сіті» Ерлінґа Холанда.


«Цього сезону відбуваються непрості речі, але очікую, що «Манчестер Сіті» виграє чемпіонат, вони можуть перемогти в АПЛ з комфортом.

Холанд… Це має дещо несправедливий вигляд. Пам’ятаю, коли дивився фільми про Джеймса Бонда, коли був молодшим, там був персонаж Щелепи, зріст якого був приблизно 218 см. Він просто підіймав людей і кидав їх на підлогу. Це трохи схоже, коли ви спостерігаєте, як Холанд грає проти сильних центральних захисників. Ви думаєте: «Вау, з ним просто неможливо зіграти - як взагалі впоратися з ним у штрафному?»

Він мене дуже вразив. Це вперше в АПЛ, коли клуб підписав гравця, який в майбутньому буде серед 2-3 найкращих футболістів світу. Зазвичай такі гравці переходять в «ПСЖ», «Реал» чи «Барселону». Коли Роналду прийшов в «МЮ», а Анрі в «Арсенал» - їх не підписували як потенційних світових зірок. Вони ними стали вже тут.

Але Холанд рухатиметься далі, збирається виграти «Золотий м’яч» та стати найкращим у світі. Це дивовижно, давно такого не було в АПЛ», - написав Невілл.