5 вересня 2022 13:06

Де Дзербі може замінити Михайловича: екс-тренер "Шахтаря" близький до повернення до Серії А

Керівництво Болоньї може відправити у відставку Сінішу Михайловича з посади головного тренера. У клубі незадоволені стартом сезону під керівництвом сербського наставника.


Болонья в п'яти стартових матчах Серії А тричі зіграла в нічию і зазнала двох поразок. На зміну 53-річному Михайловичу в Болоньї бачать кандидатуру Роберто Де Дзербі, який зробив собі ім'я на Апеннінах, працюючи головним тренером Сассуоло з 2018 по 2021 рік, повідомляє ITA.

Екс-наставник Шахтаря у міжсезоння не зміг підшукати собі команду, очікуючи відповідної пропозиції. Раніше фахівця активно сватали до Монци та називали одним із кандидатів на заміну Хулену Лопетегі у Севільї.

Михайлович очолює Болонью із 2019 року. Через кілька місяців після призначення до нової команди тренеру діагностували лейкемію. Після проходження курсу хіміотерапії Михайлович повернувся до роботи із командою. Контракт сербського спеціаліста з клубом діє до літа 2023 року.

Нагадаємо, Де Дзербі за один неповний сезон із Шахтарем фінішував на першому місці у недограному через війну чемпіонаті 2021/22, провалився у груповому етапі ЛЧ, а також виграв Суперкубок України.

Італійський фахівець провів біля керма «гірників» 30 матчів 20 з яких виграв, а ще по п'ять поєдинків закінчив у нічию та поразками.